Daikin FTXJ35MS/RXJ35M Преглед отблизо

Daikin FTXJ35MS/RXJ35M Emura

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 271.72 лв. на месец

Нов продукт

2 911,25 лв с ДДС

3 425,00 лв с ДДС

  • Охлаждане      1.40 -3.50 -3.80 kW
  • Отопление       1.40 -4.00 -5.00 kW
  • Консумация      0.88 / 1.13 kW
  • SEER                7.01 A+++
  • SCOP                4.60 A+++

Повече детайли

10 Артикула

Share :

Мощност BTU14 ( 14 000 BTU )
Енергиен клас охлажданеA++
За помещения (кв. м.)от 25 до 30 кв.м.
Ефективността и луксът вече могат да вървят ръка за ръка. Daikin Emura - интелигентна система с иновативни функции, която намалява консумацията на енергия драстично в сравнение с обикновените климатици и Ви  осигурява максимален комфорт във всяка ситуация.
 ИНТЕЛИГЕНТНО ОКО ЗА 2 ЗОНИ -  Многозоновото интелигентно око установява вашето присъствие и ви защитава от въздушнитечения
ЧИСТ ВЪЗДУХ  - Усъвършенстваният филтър от титанов апатит за фотокаталитично пречистване на въздуха премахва частиците прах от въздуха, неутрализира миризмите и възпрепятства размножаването на бактерии, вируси и микроби. 
 3D ВЪЗДУШЕН ПОТОК - Комбинира автоматично вертикално и хоризонтално завъртане на жалузите, и така създава равномерно разпределение на въздуха в цялата стая до ъглите дори на големи помещения. КОМФОРТЕН РЕЖИМ  - Работата без течения се осигурява, като Daikin Emura интелигентно насочва въздушния поток в страни от хора, както при охлаждане, така и при отопление.  
ИНТЕЛИГЕНТЕН РЕЖИМ  - Въздушният поток се насочва към зона, различна от тази, в която се намира човекът в момента. Ако сензорът не отчете присъствието на хора, климатикът автоматично ще превключи към режим на пестене на енергия.  
НОЩЕН РЕЖИМ НА РАБОТА - Пести енергия като предотвратява прегряване и преохлаждане през нощта
 С възможност за онлайн управление, "ВИНАГИ ИМАТЕ КОНТРОЛ, НЕЗАВИСИМО КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ“ - Допълнителното plug-and-play WLAN устройство Ви позволява да зададете и дори да програмирате температурата от всяко място чрез Apple или Android системи. По този начин можете да управлявате климатика, когато сте далеч от дома, като имате оптимален контрол над климатизацията и спестявате енергия.

В следната категория има още 30 продукта: