Toshiba SEYA RAS-B18J2KVG-E Преглед отблизо

Toshiba SEIYA RAS-B18J2KVG-E

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 201.60 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 201.60 лв.

12 x 201.60 лв.

Нов продукт

2 160,00 лв с ДДС

 Серията SEIYA са най-новия модел климатици на TOSHIBA.  Работят с новия фреон R 32. Те са проектирани и разработени в Япония и осигуряват пълен комфорт на потребителите. С този модел климатици се постига изключителна икономия на електричество, а шумовите нива на климатика са само 32 dB - едни от най-ниските в своя клас, за да ви гарантира комфортен сън и спокойствие. Серията SEIYA е снабдена със самопочистваща функция, която предпазва климатика от образуването на мухъл във вътрешното тяло. Компресорът е произведен в Япония и е от най-висок клас, което гарантира качествена и надеждна работа. С 5 години гаранция.

Повече детайли

10 Артикула

Share :

Мощност BTU18 ( 18 000 BTU )
Енергиен клас охлажданеA++
Енергиен клас отоплениеА+
За помещения (кв. м.)от 40 до 50 кв.м.
Препоръчителен обем на охлаждане (куб.м.)220
Препоръчителен обем на отопление (куб.м.)180
Отдавана мощност на охлаждане (kW)5.00(1.30-5.50)
Отдавана мощност на отопление (kW)5.40(1.00-6.00)
Захранващо напрежение (V)220-240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)6.30
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.00
Работен диапазон при охлаждане (°C) -15°C~+43°С
Работен диапазон при отопление (°C) -15°C~+24°C
Хладилен агент (фреон)R32
Тръбни връзки (течност / газ) (mm)6.35 / 12.70
ЗахранванеВъншно
ПроизходТайланд

                                   Подробно описание

   Грижа за околната среда

 Инверторният климатик Toshiba Seiya RAS-B18J2KVG-E / RAS-18J2AVG-E използва най-иновативната технология с фреон R32 и покрива изискванията на F-GAS за намаляване на глобалното затопляне. Всеки един инсталиран SEIYA е и грижа за околната среда.

Грижа за околната среда

   Безшумна работа

 Инверторният климатик Toshiba Seiya RAS-B18J2KVG-E / RAS-18J2AVG-E предлага най-доброто качество и то почти безшумно. Изключителна грижа и внимание при разработването на Toshiba SEIYA са отделени, за да се сведе звука до минимум. Това прави SEIYA една от най-тихите климатични системи в категорията си – до 32 dB.


Безшумна работа

   Бутон за персонализиран комфорт

 Само едно докосване на вашия инверторен климатик Toshiba SEIYA е достатъчно, за да ви осигури оптимален комфорт, след като запаметите желаните настройки на работа на климатика.

Бутон за персонализиран комфорт

    Отопление при ниски външни температури

 Високотехнологичните разработки на компанията Toshiba както в сферата на проектирането на компресори, така и в тяхното управление, дават възможност на всички климатици от тази марка да осигурят ефективно и комфортно отопление при външни температури до -15°С

Отопление при ниски външни температури

   Самопочистваща функция

 Инверторният климатик Toshiba Seiya RAS-B18J2KVG-E / RAS-18J2AVG-E разполага със самопочистваща функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато работещ в режим охлаждане климатик бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.

Самопочистваща функция


Режим „Висока мощност“

   Режим „Висока мощност“

 Режим „Висока мощност“ ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. Рязкото спадане или покачване на външната температура се отразява както на вътрешната температура, така и на мощността на климатика. За да изключите тази функция, трябва да натиснете повторно бутона на дистанционното управление.

Режим ECO

   Режим ECO

 Функция ECO дава възможност да се намали консумираната енергия в режим на охлаждане и отопление. При активиране на тази опция в режим на охлаждане зададената температура се увеличава с 1⁰C на всеки 2 часа, а в режим на отопление – намалява с 1⁰C на всеки 2 часа. Функция ECO повишава енергийната ефективност и понижава консумацията на електроенергия.

Временен режим на работа

   Временен режим на работа

 Функция „Временен режим на работа“ се включва с бутон Reset на вътрешното тяло в случаите, когато дистанционното управление е повредено или няма батерии. При активиране на този режим климатикът работи на автоматична скорост на вентилатора при температура от 25⁰C. Деактивирането на функцията се извършва отново от бутон Reset.

Таймер

   Таймер

 Благодарение на вградения таймер вие разполагате с възможността да настройвате точното време за включване или изключване на климатика, когато сте извън помещението. Тази функция ви позволява да управлявате температурата според индивидуалните ви предпочитания.

Автоматично рестартиране

   Автоматично рестартиране

 Функцията за автоматично рестартиране се активира допълнително с продължително натискане на RESET бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

Самопочистваща функция при охлаждане

   Самопочистваща функция при охлаждане

 Самопочистващата функция се активира след изключване на климатика и се извършва за 30 минути. Когато климатизаторът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва, за да изсуши влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. Освен че тази функция предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, тя премахва и бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон.

Функция „ONE-TOUCH“

   Функция „ONE-TOUCH“

 Функцията „One-touch“ ви позволява да запаметите предпочитаните от вас температура, сила на вентилатора и посока на въздушния поток и да ги използвате винаги, когато пожелаете, като само натиснете бутона  „One-touch“.

Тих режим на работа

   Тих режим на работа

 При активиране на функцията „Тих режим“ вентилаторът започва да работи на много ниска скорост, при което се постига изключително тих режим. Най-често този режим се активира през нощта, като запазва ефективността на климатизатора и осигурява пълен комфорт по време на сън.

Режим „Комфортен сън“

   Режим „Комфортен сън“

 При активиране на режим „Комфортен сън“ въздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. При охлаждане зададената температура се покачва автоматично с 1⁰C на всеки 2 часа, а при отопление – намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия.

Управление на два климатика едновременно

   Управление на два климатика едновременно

 Тази функция ви предоставя възможност за независимо управление на два климатика, инсталирани близо един до друг, от едно дистанционно управление.

В следната категория има още 30 продукта: