Toshiba Shorai RAS-10PKVSG-E Преглед отблизо

Toshiba Shorai RAS-10PKVSG-E

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 171.73 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 171.73 лв.

12 x 171.73 лв.

Нов продукт

1 840,00 лв с ДДС

 Инверторен климатик RAS-10PKVSG-E/ RAS-10PAVSG-E, Shorai ot Toshiba съчетава най-иновативни технологии и високо качество. Системата работи с  фреон R-32, за едно по-екологично бъдеще. Подходящ за помещения от 15 до 20 кв. м.

Повече детайли

10 Артикула

Share :

Мощност BTU10 ( 10 000 BTU )
Енергиен клас охлажданеA++
Енергиен клас отоплениеА++
За помещения (кв. м.)от 15 до 20 кв.м.
Препоръчителен обем на охлаждане (куб.м.)120
Препоръчителен обем на отопление (куб.м.)100
Отдавана мощност на охлаждане (kW)2.50(0.75-3.20)
Отдавана мощност на отопление (kW)3.20(0.90-4.80)
Захранващо напрежение (V)220-240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)6.90
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.60
Работен диапазон при охлаждане (°C) -15°C~+43°С
Работен диапазон при отопление (°C) -15°C~+24°C
Хладилен агент (фреон)R32
Тръбни връзки (течност / газ) (mm)6.35 / 9.52
ЗахранванеВъншно
ПроизходТайланд

             Описание

   Грижа за околната среда

 Климатиците от серията Shorai използват най-иновативната технология с фреон R32 и покриват изискванията на F-GAS за намаляване на глобалното затопляне. Всеки един инсталиран Shorai е и грижа за околната среда.


    Интелигентно управление на въздушния поток

 Моторизирани и отделни жалузи за разпределение предлагат 6 начина за разпределяне на въздушния поток, като осигурява високи нива на комфорт, особено в големи помещения. Функцията е налична само за размерите 18 000 Btu, 22 000 Btu и 24 000 Btu.

   Здравословна среда

 Климатиците от серията Shorai разполагат със специално покритие на алуминиевите ламели на топлообменника на вътрешното тяло, което намалява образуването на влага върху топлообменника и турбината и предотвратява появата на мухъл и неприятна мизризма.


    Иновативна хибридна инверторна технология

 DC хибридната инверторна технология, специално разработена от Toshiba, управлява и регулира мощността, произвеждана от климатизатора. Хибридният инвертор разполага с PAM (амплитудно-импулсна модулация) и PWM (широчинно-импулсна модулация).

 Първата технология осигурява най-високи нива на мощност, докато втората осигурява желаната температура в помещението и енергийна ефективност. Като хибрид инверторната система на Toshiba предлага най-доброто и от двете технологии.

   Самопочистваща функция

 Както всички климатици Toshiba, Shorai разполага със самопочистваща функция, която намалява влагата, предизвикваща образуване на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатизаторът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.

      Функции

   Седмичен таймер "TIMER"

 Благодарение на вградения таймер вие разполагате с възможността да настройвате точното време за включване или изключване на климатика, когато сте извън помещението. Тази функция ви позволява да управлявате температурата според индивидуалните си предпочитания.

   Режим "Hi POWER"

 Режим “Висока мощност" ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. За да изключите тази функция трпбва да натисните повторно бутона на дистанционното управление.

   Функция "QUIET"

 При активиране на функцията “Тих режим" вентилаторът започва да работи на много ниска скорост, при което се постига изключително тих режим. Най-често този режим се активира през нощта, като запазва ефективността на климатизатора и осигурява пълен комфорт по време на сън.

   Режим "COMFORT SLEEP"

 При активиране на режим “Комфортен сън" въздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. В режим охлаждане зададената температура се покачва автоматично с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на отопление – намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия.

   Автоматично рестартиране

 Функцията за автоматично рестартиране се активира допълнително с продължително натискане на RESET бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

   Автоматочна самодиагностика "CHECK"

 Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист.

   Функция "ONE TOUCH"

 Функцията " ONE TOUCH" ви предоставя възможност за напълно автоматизирана работа, която ще удовлетвори и най-високите индивидуални потребности. Запомнете предварително желаната температура, дебит и посока на въздуха, както и други настройки, и ще получите оптимален температурен комфорт само с едно натискане на бутона " ONE TOUCH"

   Енергоспестяващ режим "ECO"

 Енергоспестяващият режим Eco Mode намалява консумацията на електричество с 25% в сравнение с нормалната работа на климатика, като това не води до загуба на комфорт. При активиране на тази опция в режим на охлаждане зададената температура се увеличава с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на отопление- намалява с 1 градус на всеки 2 часа.

   Режим "Stand by"

 Автоматично влиза в енергоспестяващ режим, когато е в режим на готовност (stand by). Намалява консумацията на енергия до 0,5 W на час.

   Охлаждане при отрицателни температури

 Климатикът може да охлажда при екстремно ниски външни температури (-15ºC). Това го прави подходящ за помещения, в който е необходимо целогодишно охлаждане.

В следната категория има още 30 продукта: