Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-13PKVPG-E Преглед отблизо

Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-13PKVPG-E

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 316.40 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 316.40 лв.

12 x 316.40 лв.

Нов продукт

3 390,00 лв с ДДС

 Инверторният климатик RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E от серията Super Daiseikai 9 на Toshiba е с енергиен класA+++ на охлаждане и A+++ на отопление. Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва идеално в интериора на всеки дом, а оптималният комфорт и свежият въздух са само две от предимствата, на които може да разчитате, благодарение на технологията Super Daiseikai 9 на Toshiba. 

Повече детайли

10 Артикула

Share :

Мощност BTU13 ( 13 000 BTU )
Енергиен клас охлажданеA+++
Енергиен клас отоплениеА+++
За помещения (кв. м.)от 30 до 40 кв.м.
Препоръчителен обем на охлаждане (куб.м.)150
Препоръчителен обем на отопление (куб.м.)120
Отдавана мощност на охлаждане (kW)3.5(0.9-4.10)
Отдавана мощност на отопление (kW)4.00(0.8-6.3)
Захранващо напрежение (V)220-240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)9.50
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)5.10
Работен диапазон при охлаждане (°C) -15°C~+43°С
Работен диапазон при отопление (°C) -30°C до +54°C
Хладилен агент (фреон)R32
Тръбни връзки (течност / газ) (mm)6.35 / 9.52
ЗахранванеВъншно
ПроизходТайланд

                                             Подробно описание

  Хиперинверторен климатик TOSHIBA Super Daiseikai 9 Ras-13PKVPG-E Ras-13PAVPG-E/ 

  7 Предимства на Daiseikai 9  Максимален комфорт и върхова ефективност
 Ефективно енергоспестяване и комфорт: клас А+++а въздуха с най-високи нива на филтрация. Двойнороторен компресор за максимална мощност и в най-студените зимни дни. Два режима за понижаване на шума (silent outdoor mode) от външното тяло.

 Powerfull defrost, за отопление дори когато климатика се размразява, и режим "камина" -най-тиха  степен на обдухване, с цел равномерно разпределение на температурата в помещението.

 Избор на режим за ограничаване на максималната мощност 100%, 75%, или 50% - за съществена икономия на електроенергия.

 Качество, надежмост и издържливост - това е всичко, което се очаква от етикета "made in Japan".

 Елегантният изцяло бял дизайн, с дървесно висококачественото лъскаво покритие, изискано и перфектно допълва елегантните интериори.

 Компактните размери, със заоблени ъгли, правят устройството по-тънко и дискретно оцветени светодиоди, които затъмняват или изключват, осигуряват ролята си на стилно, но високотехнологично допълнение към стаята.

Toshiba-super-daiseikai-9

plasma-ion-charger-daiseikai-9
iaq-daiseikai-9

   Plasma ion CHARGER

 Чист и свеж въздух. Пречистването на въздуха при Toshiba Daiseikai 9, е едно от огромните предимства на климатика. Системата за пречистване на въздуха Plasma Ion Charger, е изработена от един единствен филтриращ елемент, който не се сменя периодично. Tози филтриращ елемент изпълнява три функции: събиране на прах, отстранява бактерии и премахва миризмите ( дори и от цигарен дим). За максимална грижа за въздушната среда климатика на Toshiba Super Daiseikai 9 се предлага опция за допълнителна пречистваща IAQ филтърна система. Тя има антибактериален, дезодориращ и антивирусен ефект. Ag плазмен филтър, който отстранява и най-фините частици прах, убива бактерии, вируси и гъби, почиства с озон климатизатора и повишава концентрацията на отрицателни йони.


   Пълен контол на мощността

 С Toshiba Super Daiseikai 9 имате "силата" във вашите ръце. Двойнороторният компресор на Toshiba има достатъчно мощност дори и за екстремно ниски температури. 

 Twin Rotary компресора, е максимално ефективен както при ниска скорост на развъртане, когато има нужда от нисък минимум - така и при максимално натоварване и в най-студеното време, когато е необходима много мощ. Daiseikai 9 е точното попадение за всеки сезон.

toshiba-twin-rotary-compressor
daiseikai-power

magic-coil-toshiba

   Самопочистване с MAGIC COIL

 Технологията на Magic Coil е разработена за лесното самопочистване на вътрешното тяко на климатика, като не задържа влага върху себе си. Това покритие, заедно с обдухването от вътрешния вентилатор след изключване на климатика осигурява високоефективно самопочистване и изсушаване на климатика, и е предпоставна за по-бавното му затлачване с микроорганизми, мухъл и бактерии.


   Видео и интериор

Клас А+++ за цялата серия климатици Toshiba Super Daiseikai 9

Бързо и ефективно охлаждане и отопление.

Многостепенно пречистване на въздуха за премахване на алергени, миризми от цигарен дим, полени и плесени.

Пречистване на въздуха чрез Plasma filter и IAQ

3D въздушен поток във вертикална и хоризонтална посока. Комфортен триизмерен въздушен поток за предотвратяване на силни въздушни течения и за равномерно разпределение на температурата.

Топлообменник с антикорозионно и Magic Coil покритие на ламелите

❄️ Охлаждане при температури до +46°С

☀️ отопление при температури до -15°С

Изключително тиха работа.

Режим Power Control up to 100%

Автоматично регулиране на скоростта на въздуха

Ограничаване на шума на вътрешното тяло


toshiba-ras-10pkvpg-e

   Тих и ефективен

 Режим за комфортен сън, 8°C режим против замръзване, 28 записа на седмичния таймер. Най-ниски нива на шум за климатика - до 20dB. ECO режим на климатика осигурява ефективно охлаждане със значително по-ниска консумация на електроенергия. Super ionizer и plasma filter. SEER - 10.6, и още много преимущества с флагмана от Toshibа-Super Daiseikai 9


   Отопление при ниски външни температури

 Високотехнологичните разработки на Toshiba както в сферата на проектирането на компресори, така и в тяхното управление, дават възможност на всички климатици от тази марка да осигурят ефективно и комфортно отопление при външни температури до -15°С.

Инверторен климатик Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-10PKVPG-E / RAS-10PAVPG-E

                                                      Функции

   Комфортен сън

 При активиране на режим “Комфортен сън" въздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. В режим охлаждане зададената температура се покачва автоматично с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на отопление – намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия.

    Седмичен таймер "TIMER"

 Благодарение на вградения таймер вие разполагате с възможността да настройвате точното време за включване или изключване на климатика, когато сте извън помещението. Тази функция ви позволява да управлявате температурата според индивидуалните си предпочитания.

    Режим "Hi POWER"

 Режим “Висока мощност" ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. За да изключите тази функция трпбва да натисните повторно бутона на дистанционното управление.

    Автоматично рестартиране

 Функцията за автоматично рестартиране се активира допълнително с продължително натискане на RESET бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

   Самопочистване с озон

 Тoshiba разполага със самопочистваща функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. Освен че тази функция предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, тя премахва и бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон.

   Автоматочна самодиагностика "CHECK"

 Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист.

   Функция "ONE TOUCH"

 Функцията " ONE TOUCH" ви предоставя възможност за напълно автоматизирана работа, която ще удовлетвори и най-високите индивидуални потребности. Запомнете предварително желаната температура, дебит и посока на въздуха, както и други настройки, и ще получите оптимален температурен комфорт само с едно натискане на бутона " ONE TOUCH".

   Енергоспестяващ режим "

 Енергоспестяващият режим Eco Mode намалява консумацията на електричество с 25% в сравнение с нормалната работа на климатика, като това не води до загуба на комфорт. При активиране на тази опция в режим на охлаждане зададената температура се увеличава с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на отопление- намалява с 1 градус на всеки 2 часа.

В следната категория има още 30 продукта: