Daikin FTXJ20MW/RXJ20M Emurа Преглед отблизо

Daikin FTXJ20AW/RXJ20A Emurа

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 344.59 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 344.59 лв.

12 x 344.59 лв.

Нов продукт

3 692,00 лв с ДДС

  Daikin дизайнерска серия Emura – Нов модел – 2022г.

 Елегантност, ефективност и лукс, съчетани в едно – климатиците от серия Daikin Emura 3 – FTXJ. Проектирани по иновативна технология, с уникален дизайн, практически безшумни, с усъвършенствани функции и впечатляващо ниска консумация на енергия.

Предлагат се в три цветови варианта – бял, черен и сив.

Повече детайли

10 Артикула

Share :

Мощност BTU7 ( 7 000 BTU )
Енергиен клас охлажданеA+++
Енергиен клас отоплениеА+++
За помещения (кв. м.)от 15 до 20 кв.м.
Препоръчителен обем на охлаждане (куб.м.)100
Препоръчителен обем на отопление (куб.м.)80
Отдавана мощност на охлаждане (kW)1.30(2.30-2.80)
Отдавана мощност на отопление (kW)1.30(2.50-4.30)
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)0.50
Консумирана мощност (отопление) (kW)0.50
Захранващо напрежение (V)220-240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)8.70
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.60
Работен диапазон при охлаждане (°C)-10 до +43
Работен диапазон при отопление (°C) -22°C~+24°C
Хладилен агент (фреон)R32
Тръбни връзки (течност / газ) (mm)6.35 / 9.52
ЗахранванеВъншно
ПроизходЯпония
Годишен разход на енергия kWh92/638

             Подробно описание

   Абсолютен контрол

 Климатици Daikin от серията Emura  може да се управляват от разстояние чрез нова безжична версия на онлайн контролер, снабден с приложение, налично за платформи Apple и Android. Това допълнително WLAN устройство тип „plug and play“ разполага с интуитивен интерфейс и улеснява управлението на всеки климатик както от вашия дом, така и извън него.


   Грижа за околната среда

 В комбинация с новаторските технологии, новите инверторни климатици Daikin Emura  използват и нов хладилен агент – Дифлуорометан или R-32. В сравнение с масово използвания R-410A, R-32 намалява вредното въздействие над околната среда с 68%, измерено като потенциал на глобално затопляне (GWP), както и осигурява по-висока ефективност на всеки климатик от серията.


   Висока енергийна ефективност

 Гамата инверторни климатици Daikin от серията Emura  има най-високата енергийна ефективност в своя клас климатици на пазара. Зад дизайнерската външност на всеки климатик е скрита интелигентна система с новаторски функции, които намаляват драстично потреблението на енергия в сравнение с обикновените инверторни климатици.


   3D въздушен поток

 За да гарантира еднаква температура в цялата стая, системата за въздушен поток в три посоки на климатици Daikin от серията Еmura  комбинира автоматично хоризонтално и вертикално завъртане на жалузите. То създава равномерно разпределение на въздуха към ъглите на стаята, дори в големи помещения.


   Безшумна работа

 Изключително безшумната работа на всички инверторни климатици Daikin от серията Emura  - 19dB(А) подсилва още повече усещането за хармония. Тишината по време на почивка или сън е изключително важна за вашето здраве. Климатик Daikin Emura е създаден, за да се грижи за вашето спокойствие!
   Интелигентен термодатчик

 Интелигентният термодатчик определя реалната стайна температура и разпределя въздуха равномерно из помещението, преди да премине към модел на въздушен поток, който насочва топъл или студен въздух към зони, в които това е необходимо.

   Ефект на Коанда – отопление и охлаждане

 Ефектът на Коанда оптимизира въздушния поток в режим на отопление и охглаждане. С помощта на специално проектирани клапи, насоченият въздушен поток позволява по-добро разпределение на температурата в цялата стая.

   Интелигентно око за няколко зони

 Климатизаторите имат възможност да насочват автоматично въздушния поток встрани от засечени в стаята лица. Така се избягва всяка възможност за дискомфорт, който може да бъде причинен от студен въздушен поток директно към тялото на някой от присъстващите.

   Комфортен въздушен поток

 Режимът на комфортен въздушен поток автоматично регулира въздушния поток в помещението, като предотвратява директните теченията, така че потребителите да се чувстват удобно, независимо къде се намират в стаята.

   3-D въздушен поток

 Тази функция осигурява еднаква температура в цялата стая, с което се постига перфектно разпределение на въздуха. Климатици Daikin, които разполагат с тази опция, предоставят възможност да регулирате въздушния поток в различни посоки – нагоре, надолу, наляво или надясно. Настройването на въздушната струя се извършва или според предпочитанията на потребителите, или автоматично.

   Режим пълна мощност

 Режим пълна мощност ви позволява да отоплите или охладите дадено помещение изключително бързо. Когато се достигне зададената температура, климатизаторът автоматично превключва на нормален режим на работа, за да се намали консумацията на електроенергия.

   Икономичен режим

 Позволява да се намали консумираната енергия с което се предотвратява прекъсване на електрозахранването при много едновременно включени електрически уреди. Когато имате нужда от засилено охлаждане или отопление, просто можете да изключите икономичния режим.

   Режим „Сън“

 Осигурява безшумна работа във вашата спалня, като запазва ефективността на климатизатора и осигурява пълен комфорт по време на сън. Вътрешните тела се отличават с изключително тих режим на работа, който е едва доловим.

   Безшумна работа на външното тяло

 “Тихият режим” на външното тяло ви позволява да поддържате комфортна климатизация на вашата спалня и същевременно да сте спокойни, че и сънят на вашите съседи няма да бъде нарушен.

   Седмичен таймер

 Седмичният таймер позволява да зададете до четири работни периоди в денонощието, седем дни в седмицата. Освен удобство, функцията спомага за намаляване на сметките ви за електроенергия.

   Дневен таймер

 24-часовият таймер ви дава свобода на управление. Тази функция ви предоставя възможност да зададете точното време за включване или изключване на климатика, дори когато сте извън помещението.

   Възможност за онлайн управление

 Wi-Fi “plug and play” модулът на Daikin ви позволява да контролирате вашия климатик от всяка точка на света, по всяко време на деня или през нощта, от компютър, смартфон или таблет.

В следната категория има още 30 продукта: