Климатик Gree GEH12AA - подов Преглед отблизо

Gree GEH12AA-K6DNA1A

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 191.61 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 191.61 лв.

12 x 191.61 лв.

Нов продукт

2 053,00 лв с ДДС

 Отопление при -22°С

 Този модел на марката GREE се отличава с възможността си да отоплява ефективно дори и при крайно ниски въшни температури до -22°С. Моделът разполага с нагревател във въшното тяло, което го предпазва от замръзване и му позволява да работи оптимално дори и в суровите зимни условия

   Фреон R32

 Климатикът работи с новия фреон R32, който е не само по-безвреден за околната среда, но и повишава ефективността на машината.

   Електростатично покритие

 Електростатичното покритие предпазва от натрупването на прах и осигурява по-качествен въздух.

   Функция за самопочистване

 Подовите климатици на GREE от серията GEH са конфигурирани и със система за самопочистване, при която се изсушава топлообменника на вътрешното тяло след изключване на климатизатора. Тази фукнция намалява образуването на бактерии и гъбички по топлообменника.

   Вградено Wi-Fi управление

 Серията GEH на марката GREE е оборудвана с Wi-Fi адаптер, който Ви позволява управление на климатикa през вашия смартфон, компютър или таблет. Контролирайте температура от разстояние и се насладете на максимален комфорт.

Повече детайли

9 Артикула

Share :

Мощност BTU12 ( 12 000 BTU )
Енергиен клас охлажданеA++
Енергиен клас отоплениеА+
За помещения (кв. м.)от 25 до 30 кв.м.
Препоръчителен обем на охлаждане (куб.м.)80
Препоръчителен обем на отопление (куб.м.)90
Отдавана мощност на охлаждане (kW)3,5 (0,6 - 3,95)
Отдавана мощност на отопление (kW)3,65 (0,6 - 4,7)
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)1,1 (0,22 - 1,4)
Консумирана мощност (отопление) (kW)1,0 (0,22 - 1,58)
Захранващо напрежение (V)220-240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)6.30
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.00
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)42 / 37 / 33 / 29 / 26 / 23 / 21
Работен диапазон при охлаждане (°C) -15°C~+43°С
Работен диапазон при отопление (°C) -22°C~+24°C
Хладилен агент (фреон)R32
Тръбни връзки (течност / газ) (mm)6.35 / 12.70
ЗахранванеВъншно
ПроизходКитай

                                           Подробно описание

   Комфортно отопление и охлаждане

 С инверторният подов климатик Gree GEH12AA-K6DNA1A ще се наслаждавате на максимален комфорт през всеки сезон, благодарение на промяната на посоката на въздушния поток. При охлаждане климатикът подава въздушната струя отгоре, а при отопление - отдолу. Това ви предпазва от студено течение и схващане през лятото, докато през зимата запазва пода под краката ви винаги топъл и ще забравите неприятното усещане за студени стъпала.

Инверторен климатик Gree GEH09AA / K3DNA1D - подов тип

Инверторен климатик Gree GEH09AA / K3DNA1D - подов тип

   Йонизатор за по-чист въздух

 И нверторният подов климатик Gree GEH12AA-K6DNA1A е с вграден йонизатор, благодарение на което ще имате по-чист и свеж въздух за вашия дом или офис. Той излъчва отрицателно заредени йони, които имат способността да убиват голяма част от вредните бактерии и същевременно неутрализира неприятните миризми.


   Интелигентен режим на размразяване

 Инвертореният климатик Gree GEH12AA-K6DNA1A разполага с технология за разпознаване на образуването на скреж. Благодарение на това той преминава в режим на размразяване автоматично единствено когато това се налага, за разлика от други климатични системи, които периодично работят в този режим. Това предимство ви спестява енергия и подобрява ефективността на климатика при отопление.

Инверторен климатик Gree GEH09AA / K3DNA1D - подов тип

Инверторен климатик Gree GEH09AA / K3DNA1D - подов тип   Самопочистване и изсушаване

 Gree използва нова технология с усъвършенствани алуминиеви ламели, която не позволява задържането на прах във вътрешното тяло. След изключване в режим на охлаждане вентилаторът на вътрешното тяло продължава да работи още известно време. В резултат бързодвижещата се кондензна вода отмива праха и по този начин топлообменникът се самопочиства и изсушава. Това предотвратява задържането на влага и образуването на мухъл и плесен, което може да доведе до здравословни проблеми.

Най-новият екологичен хладилен агент

   Най-новият екологичен хладилен агент

 Инверторните подови климатици Gree използват най–новия и екологичен хладилен агент (фреон) R-32, който не оказва негативно влияние на околната среда, каквото имат другите хладилни агенти. Неговият озоноразрушаващ потенциал е 0, което означава, че той не вреди на озоновия слой и въздейства възможно най-малко за глобалното затопляне.

В следната категория има още 30 продукта: