Fuji Electric RSG12LMCA Преглед отблизо

Fuji Electric RSG12LMCA

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 154.93 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 154.93 лв.

12 x 154.93 лв.

Нов продукт

1 660,00 лв с ДДС

 Едни от най-успешните модели от Fuji Electric. Характерен с изключителна  енергийна ефективност, запазването на капацитета на отопление и охлаждане при екстремни отрицателни температури и разбира се, страхотната си цена, Fuji Electric RSG-12LMCA е един от най-продаваните климатици на марката. Климатичната система има ефективен дизайн на вътрешното тяло, позволяващ насочването на въздушния поток строго вертикално при отопление и строго хоризонтално при охлаждане. Наред с голямата си мощност, системата разполага и с множество полезни функции за създаването на перфектен комфорт през цялата година!

Повече детайли

9 Артикула

Share :

Мощност BTU12 ( 12 000 BTU )
Енергиен клас охлажданеA++
Енергиен клас отоплениеА+
За помещения (кв. м.)от 20 до 25 кв.м.
Препоръчителен обем на охлаждане (куб.м.)140
Препоръчителен обем на отопление (куб.м.)100
Отдавана мощност на охлаждане (kW)3.4(0.5-3.9)
Отдавана мощност на отопление (kW)4.00(0.9-5.3)
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)0.97
Консумирана мощност (отопление) (kW)1.02
Захранващо напрежение (V)220-240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)7.00
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.00
Работен диапазон при охлаждане (°C)-10 до +46
Работен диапазон при отопление (°C) -15°C~+24°C
Хладилен агент (фреон)R410
Тръбни връзки (течност / газ) (mm)6.35 / 9.52
ЗахранванеВъншно
ПроизходТайланд
Инверторен стенен климатик Fuji Electric RSG12LMCA

   Ефективност

RSG12LMCA
 Разполага с енергийна ефективност SEER 7.00 (А++) на охлаждане и SCOP 4.00 (А+) на отопление.
Инверторен стенен климатик Fuji Electric RSG12LMCA

   Голям капацитет

 Системата е с капацитет 12000 Btu и достига максимална мощност от 3.90 kW при охлаждане и 5.30 kW при отопление.
Инверторен стенен климатик Fuji Electric RSG12LMCA

   Ниво на шум

 Настроена на най-ниска степен на вентилатора, климатичната система генерира едва 21 dB, като по този начин гарантира перфектен комфорт.
Инверторен стенен климатик Fuji Electric RSG12LMCA

   Работен диапазон

RSG12LMCA
 Разполага с широк работен диапазон: от -10 ~ 43°C при охлаждане и от -15 ~ 24°C при отопление.
Инверторен стенен климатик Fuji Electric RSG12LMCA

   Лесна подръжка

 Предният панел на вътрешното тяло е изключително лесен за сваляне и почистване с влажна кърпа. Филтрите за прах се мият лесно с течаща вода.
Инверторен стенен климатик Fuji Electric RSG12LMCA

   Мощен режим

 Компресорът работи на максимални обороти, за да достигне възможно най-бързо желаната от Вас температура в помещението.
Инверторен стенен климатик Fuji Electric RSG12LMCA

   10°C отопление

 Климатичната система поддържа 10°C стайна температура в режим на отопление, за да се предотврати преохлаждане на помещението.

Инверторен стенен климатик Fuji Electric RSG12LMCA

   Тих режим

 Тихият режим осигурява комфортна среда в помещението, докато почивате или работите. Режимът може да намали звука с до 3dB по-тихо.

   ALL DC инвертор

 Климатичната система използва DC инверторен роторен компресор, DC инверторни мотори на всички вентилатори и интелигентно синусоидно DC инверторно управление.

   i-PAM инверторно управление

 Инверторната технология за управление i-PAM прецизно регулира формата на кривата на напрежението към по-добра синусоида. Това спомага за по-ефективното използване на входящата мощност с цел постигане на оптимално висок коефициент на преобразуване.

   Икономичен режим

 Само с натискането на един бутон се активира икономичен режим и системата значително ограничава разхода на енергия, като съответно намаля и отдаваната мощност.

   Прецизно регулиране на въздушния поток

 Климатичната система разполага с допълнителни жалузи, които насочват прецизно въздушния поток, за да гарантират перфектна климатизация на помещението.

   Мощен режим

 Специален режим, при който климатичната система работи на пълна мощност, за да достигне зададената температура възможно най-бързо. След достигане на желаната температура, системата автоматично ще се превключи в нормален режим на работа.

   10 градуса отопление (10°C HEAT)

 Системата не позволява на температурата в помещението да падне под 10 градуса. По този начин се избягва прекаленото му изстудяване през зимата.

   Тих режим на външното тяло

 Климатичната система позволява да намалите шума на външното тяло с натискането на на един бутон. Функцията е много полезна през нощта, за да осигури спокойствие на вас и вашите съседи.

   Автоматично превключване

 Климатичната система автоматично избира или променя режима си на работа на база на зададената от потребителя температура и температурата в помещението.

   Вертикално реене

 Автоматично реене на вертикалните жалузи на климатичната система.

   Автоматично регулиране на въздушния поток

 Въздушният поток се регулира автоматично чрез интелигентно управление, според температурата в помещението, за да се постигне оптимален комфорт.

   Автоматичен рестарт

 След прекъсване на електрозахранването и възстановяването му, климатичната система ще се включи автоматично с последно зададените си настройки (температура, режим на работи и тн).

   Таймер “Sleep”

 Таймерът “Sleep” осигурява по-комфортен и здравословен сън, като автоматично променя температурата в помещението, докато спите.

   24 часов таймер

 Този таймер дава възможност за настройка на включване и изключване на системата в рамките на едно денонощие. Възможните опции са както следва: Включване, Изключване, Изключване след включване, Включване след изключване.

   Индикатор за филтрите

 Светлинният индикатор известява кога трябва да почистите филтрите на вътрешното тяло на климатика си.

   Йонно-деодоризиращ филтър

 Йонно-деодоризиращият филтър наутрализира наслоените миризмите с помощта на йони, генерирани от керамиката със свръх-фини частици.

   Ябълково-катехинов филтър

 Ябълково-катехиновият филтър предотвратява появяването на плесени и развитието на вредни микроорганизми.

   Миещ се панел

  Предният панел на вътрешното тяло на климатика може лесно да се измие с течаща вода.

 Комфортна климатизация при охлаждане и мощно отопление правят този модел често предпочитано решение за климатизация. В серия LMC японския производител съчетава нови технологии и създава продукт, който е част от професионалната климатична техника. Fuji Electric RSG12LMCA е високоефективен благодарение на гъвкавата инверторна технология, която контролира целия климатик (ALL DC) и поддържа ниска консумация по време на работа. Климатика е с двуредов и с висока плътност топлообменник на вътрешното тяло, който увеличава топлообмена и ефективността.

 Fuji Electric е сред водещите компании за битова климатична техника. Това с което се отличават климатиците е високата енергийна ефективност и дизайн, както и изключителното японско качество.

invertoren-stenen-klimatik-fuji-electric
 Серията LMCA използва i-PAM или v-PAM технология за управление. Тази технология има три скорости на вентилатора, три режима на климатика и три контрола за качеството на въздуха. Можете да избирате скоростите на вентилатора според вашите нужди. В допълнение, тези климатици предлагат три различни режима на климатизация. Тези режими включват зима, лято и постоянно охлаждане. Третият контрол на качеството на въздуха ви позволява да контролирате количеството прах и изпарения във въздуха. Тези характеристики правят климатика много по-лесен за използване и много по-ефективен от стандартните климатични модули. Японската марка Fuji Electric се отличава също и с вграждането на авангардни технологии в своите климатици за максимално удобство и опазване. Икономичният им режим направи точно това—пести енергия ефективно, като коригира различни функции по съответния начин, като същевременно пестят ресурси у дома или на работа! Въз основа на констатациите от предишни проучвания за повишаване на енергийната ефективност, Fuji Electric представи иновативен модел – серията LM – с топлообменни тръби с намален диаметър, за да спести място и да произвежда хладен въздух по-бързо от традиционните модели. В допълнение, климатикът намалява потреблението на електроенергия и спестява пари на потребителите. Многобройните предимства, свързани с този тип AC, го правят идеален както за жилищни, така и за бизнес приложения.
 Ниско ниво на шум
 Най-добрият климатик е този, който доставя комфорт във вашия дом. За повечето хора това означава да изберат тих климатик – без разтърсващо свистене или бръмчене – който предлага възможно най-голям контрол върху климатичните настройки и посоката на въздуха. В идеалния случай най-добрият климатик ще издържи теста за спалнята: ако е достатъчно добър, за да спите наблизо, той е достатъчно добър за всяка друга стая в дома ви.
Всеки, който иска прохладен комфорт без излишен шум, трябва да помисли за инвестиране в климатик с ниско ниво на шум като Fuji Electric 09 LMCA, тъй като тези модели генерират перфектна температура, като почти не издават шум в сравнение с конвенционалните модели. Използването на този тип модули също има смисъл от гледна точка на околната среда, тъй като намалява както разходите за комунални услуги, така и прекомерния пренос на топлина — особено при по-ниски настройки на вентилатора — поддържайки вътрешните пространства по-хладни, отколкото традиционните модули работят при най-високите си настройки на вентилатора. Всеки, който е загрижен за околната среда, трябва да потърси всякакви начини, по които може да направи настоящите си системи по-енергийно ефективни, но използването на тих променлив ток с нисък шум като този определено си струва както за комфорт, така и за спестявания!
10°C отопление
В този режим, клиамтикът поддържа постоянна темепература и домът ви е защитен от изстиване през зимните месеци или замръзване на тръби и домашни растения. Препоръчва се при отсъствие от дома. Така не бихте се притеснявали нито за домашните Ви любимци, нито за растенията Ви.
Климатикът е подходящ за помещения от 12кв.м до 28кв. м. Гаранцията му е 36м. Лесен за поддръжка, стилен, с множество функции FUJI ELECTRIC RSG12LMCA е най - продаван продукт, предпочитан от нашите потребители.

За сваляне

В следната категория има още 30 продукта: