Доставка и връщане

Условия за доставка

Скъпи клиенти, Молим Ви да имате предвид следните търговски условия за пазаруване в нашия електронен магазин: Срокът за доставка е до 3 работни дни от датата на Вашата поръчка. Заявените артикули, подходящо опаковани, се доставят чрез куриер на посочения от Вас адрес. При приемане на стоката клиентът подписва придружаващите документи. Приемането на стоката и подписването на документите може да се извърши и от трето лице. За такова се приема всяко лице, различно от клиента, което се намира на посочения адрес и приема доставката. В случай че в предвидения срок за изпълнение на поръчката клиентът не може да бъде намерен на посочения адрес и не са осигурени условия за осъществяване на доставката, ИМПЕРИАЛ-М се освобождава от задължението да достави поръчаната стока. Клиентът има право да откаже получаването на заявената стока при наличие на дори само едно от следните условия:

  • Доставените артикули очевидно не съответстват на поръчаните
  • Сумата, която клиентът трябва да плати с наложен платеж, е различна от дължимата сума на поръчката
  • Клиентът желае замяна на поръчаните артикули
  • Клиентът желае да върне поръчаните артикули

Замяна на поръчана стока се изпълнява след писмено заявено по имейл желание за замяна не по-късно от 7 работни дни от датата на получаване на стоката.

Връщане на доставена стока, без да се дължи обезщетение или неустойка, се допуска след писмено заявено желание за връщане не по-късно от 7 работни дни от датата на получаване на стоката. В случаите на замяна или връщане на доставена стока, артикулите следва да се върнат в добър търговски вид, с ненарушени оригинални опаковки и придружени от оригиналните документи – фактура или стокова разписка, касов бон.

Стоката, подлежаща на замяна или връщане, се изпраща от клиента на адрес: ж.к. ”Запад” 58 /до зала “Скаптопара”/

Когато клиентът желае замяна или връщане на стоката, транспортните разходи до посочения адрес са за негова сметка. При несъответствие на поръчана и доставена стока транспортните разходи са за сметка на ИМПЕРИАЛ-М.

Възстановяване на платените суми: при плащане с кредитна карта, възстановяването на сумата става в сметката, от която е наредено плащането, не по-късно от 10 работни дни след датата на връщане на стоката. При плащане с наложен платеж, сумата за върнатата стока се изпраща на посочения от клиента адрес на доставка. ИМПЕРИАЛ-М има право да не възстанови заплатената сума, ако е нарушено поне едно от посочените условия за връщане на стока.

Други: Цена на доставка: В зависимост от обема и теглото на артикула.